”Alle har et liv – der er værd at leve ”

”Du er fantastisk. Ikke fordi du GØR, men fordi du ER”  (Program)

Globetrotter, Freelancejournalist og Foredragsholder; Anders Kofoed Pedersen, holder foredrag om Unges selvopfattelse torsdag den 3. februar 2011 kl. 17.00 på Oksbøl Friskole.

”Jeg tror på, at et fokus på unges selvopfattelse er det mest relevante og nødvendige at arbejde med i løbet af et skoleår, for intet emne betyder mere for en ung end netop dette.  Dette foredrag er mit bidrag til jer, og jeg vil med glæde komme ind fra sidelinjen, og give jeres unge et kærligt spark bagi. Jeg tror på, at et fokus på unges selvopfattelse er det mest relevante og nødvendige at arbejde med i løbet af et skoleår, for intet emne betyder mere for en ung(utilpasset eller ej)  end netop dette. Jeg har ikke en Cand.pæd eller Cand.psyk, og påstår ikke, at jeg har opfundet noget nyt og revolutionerende. Til gengæld så Cand jeg det, jeg siger jeg Cand – og jeg Cand fortælle det, så de unge kan forstå det. Jeg ved, at alle har en længsel efter at få det optimale ud af deres liv, og det er dér, jeg tager mit udgangspunkt!”

Oksbøl Sogneforening og Kulturrådet ved Oksbøl Friskole samarbejder om arrangementet, som både vil foregå med eleverne i skoletiden samt efterfølgende, som annonceret, for alle forældre og andre interesserede som et fyraftens-/gå hjem arrangement, til den beskedne entré af kr. 50,00.

Vi tror på, at emnet har stor relevans for både de unge og for voksne, og vi håber derfor at mange vil finde vej til Oksbøl Friskole denne sene vinter eftermiddag og lade sig inspirere og begejstre af Anders’s budskab.

Vi glæder os til at se jer.

Oksbøl Sogneforening og Kulturrådet ved Oksbøl Friskole