Varmepumper og Solvarme

Ved to afholdte ENERGIroadshows i Fynshav og Gråsten, blev deltagerne opdelt i interessegrupper. Vi har valgt at følge op med faktaoplysninger, gode erfaringer og tips ved køb af varmepumper og solvarmeanlæg på denne side.

Hvad er en varmepumpe?

Liste over godkendte boligventilationsvarmepumper (inkl. brugsvandsvarmepumper) og luft/luft varmepumper, som er offentliggjort 9.juni 2011

Oplysninger fra Teknologisk Institut

Solenergi:

Oplysninger fra Teknologisk Insitut

Gratis almen rådgivning for private

Generel information samt download

5 thoughts on “Varmepumper og Solvarme

 1. Tim

  Der er mange gode varmepumper på markedet, vi fik hjælp til at vælge vores på http://varmepumpe-guide.dk de havde også en fed feature som hjalp med at give et overblik over besparelsen i forhold til el-varme. De tilbyder man kan indsætte beregneren på andre hjemmesider, måske det var noget for kommunen at tilbyde borgerne 🙂

 2. CMS

  Tak Tim, for dit input. Det fremhæver vi overfor brugerne, da det er godt at få råd fra nogen, der har haft glæde og nytte af linket.

 3. Jonas Hansen

  Vi har netop fået monteret en varmepumpe på kontoret ved http://købgranit.dk.
  Det har givet et helt andet indeklima siden den er kommet op og hænge. Nogle ting vi blev anbefalet og gå efter er: Lydniveauet og strømforbruget, vi kunne se på de forskellige mærker at der er ret stor forskel på netop dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *