Brandsbøl-Lunden

Indbyggere

ca. 300


Information

https://www.brandsbol-lunden.dk/

kontakt@brandsbol-lunden.dk


Det sker

Affaldsindsamling

Plantning af blomsterløg

Skt. Hans


Vidste du at …

Brandsbøl-Lundens hyggelige æblelund er samlingssted for byernes indbyggere til bl.a. Skt. Hans, træplejedag, Fastelavn og sommerfest.


Transporttid i bil

Sønderborg: 22 min.

Grænsen: 42 min.

Sygehus: 21 min.

Motorvej: 18 min.

Både fredeligt og centralt

Brandsbøl-Lunden har et dejligt landskab med nærhed til skov, kyst og sø. Mod syd ligger de flotte Brandhøje og den spændende Brandsbøl Skov med de mange oldtidsminder og mod vest den genskabte Bundsø med et rigt fugleliv. 

 

Liv i landsbyerne

I Brandsbøl-Lunden er der et godt sammenhold med respekt for hinanden og stor hjælpsomhed. Landsbyerne ligger tæt på de mange arbejdspladser ved Danfoss og Linak og har også gode indkøbsmuligheder i Havnbjerg. I Brandsbøl-Lunden finder du en nyplantet æblelund med træer af gamle sønderjyske og tyske sorter, nøje udvalgt, så de kunne have været plantet her for 100 år siden. Brandsbøl-Lunden har selvfølgelig fibernet, så resten af verden er kun et klik væk. Nødbehandlerbilen fra Danfoss kan være i byerne på bare tre minutter. Brandsbøl-Lunden er et godt og trygt sted for både unge og ældre.

 

Børnepasning, skoler, SFO m.m.

Der er tre dagplejere i området, friskole og SFO i nabolandsbyerne Oksbøl og Svenstrup 4 km væk samt tysk skole, SFO og børnehave i Lunden. Nærmeste folkeskole og SFO ligger i Nordborg, 5 km fra Brandsbøl-Lunden. Der er gode busforbindelser. 

Stemmingsbilleder