Vær med i Danmarks sjoveste kollegakampagne

GetImageFor 20. år i træk springer tusindvis af cykelpendlere i sadlerne 1. maj, når starten går til i Danmarks største kollega- og motionskampagne ”Vi cykler til arbejde”.

Med kampagnen er der lagt op til en sjov og uhøjtidelig konkurrence med kollegerne. Det handler ikke om hvor hurtigt eller langt, du cykler. I kampagnen er det antallet af cykeldage, der tæller – uanset om du har langt eller kort til arbejde.

Lav et hold af naboer, landsbykolleger eller andre og tag cyklen til arbejde – ikke nødvendigvis samme arbejdsplads, men til hver sit arbejde!

 

Landsdækkende konkurrence og præmier

Holdene konkurrerer om flotte præmier. Hovedpræmien er et ophold for to personer på Rødvig Kro & Badehotel til hver deltager på holdet. Derudover konkurrer man om fx nye cykler og lækkert udstyr. Jo flere dage et hold cykler, jo større er chancen for at vinde. Det giver også point at cykle til bus eller tog. Som noget helt nyt er der i år også belønning til de individuelle præstationer. Deltagerne kan nominere hinanden til ti nye landsdækkende priser inden for forskellige kategorier – fx kan man blive årets Sprinter og Kilometersluger, Vaneknuser eller Konditor. Læs mere om særkonkurrencen på vcta.dk/cykelstjerner

Sønderborg bakker op

Sønderborg Kommune bakker op omkring Vi Cykler Til Arbejde og Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget, håber at rigtig mange medarbejdere og virksomheder vil være med og hoppe på jernhesten i maj måned.

– Kampagnen foregår i hele maj måned og alle kan være med. Sidste år cyklede 723 glade cyklister fra mere end 30 virksomheder med i kampagnen. I år skal vi gerne være endnu flere. At cykle til arbejde er klimavenligt og giver ny energi – og så er det tilmed sundt, siger Helge Larsen.

Lokale præmier, morgenmads-pitstop og cykelfest

Sønderborg Kommune understøtter kampagnen ved at udlodde fine præmier til i alt 15 hold. Præmierne er bl.a. events for hele holdet: Kok Amok (mad over bål), High robe (træklatring), wellness, cykelbukser mm. Mellem holdkaptajnerne trækkes lod om en cykel.

Den 11. maj inviterer Sønderborg Kommune til et fælles morgenmads-pitstop på din vej til arbejde – på cykel. Du har også mulighed for at deltage i et brag af en cykelfest den 13. juni som afslutning på cykelmåneden med overrækkelse af præmier og foredrag ved Chris Mac Donald.

Vi cykler til arbejde er en holdkonkurrence. Der skal være 4-16 kollegaer pr. hold. Der er tilmeldingsfrist den 1. maj. Læs mere om kampagnen på www.vcta.dk Det er også her man tilmelder sig.

Yderligere oplysninger hos sundhedsplanlægger Anette Krogh på tlf. 27 90 55 47.