Benefit4Regions

Benefit4Regions er et fyrtårnsprojekt for samarbejde, der har opnået støtte i InterReg 5a programmet under “Funktionelt samarbejde”. Læs mere her.

Det anvender de mange muligheder og potentialer i landdistrikterne i Tyskland og Danmark og skaber merværdi. En unik række vidensinstitutioner udbydere og institutioner har forenet på vej lavet til at udvikle løsninger på de spørgsmål om regional udvikling og økonomisk og videndeling på eksisterende tilgange og ideer.

Kommuner, distrikter, gymnasier og erhvervsudviklings agenturer kommer således ind i nye farvande. Bedre projekter og resultater på områder som turisme, fagfolk, finansiering, digitalisering, bredbånd, CO2-neutral varmeforsyning, tilgængelighed på stedet og lokal fødevare er målet for grænseoverskridende netværk af Benefit4Regions.

Projektets og netværkspartnernes selvbestemmelse omdannes fra solist til etablering af et internationalt orkester. Det tager en masse praksis, tillid og respekt – men vi er enige, at allerede lytte til en ny tune merværdien af ​​mangfoldighed og samarbejde.