Elstrup – Elstrupskov

Indbyggere

ca. 200

 

Information

http://elstruplaug.dk/

elstruplaug@gmail.com

 

Det sker

Årstidsfester

Udflugter

Fællesspisning

 

Vidste du at …

Den 55. breddegrad går lige gennem Elstrup.

 

Transporttid i bil

Sønderborg: 18 min.

Grænsen: 38 min.

Sygehus: 17 min.

Motorvej: 14 min.

Her kommer man hinanden ved

I Elstrup-Elstrupskov bydes tilflyttere jerteligt velkommen. Området er aktivt og levende, og indbyggerne kommer hinanden ved og deler sorger og glæder. Her er liv i alle aldre, og de to landsbyer tæller både unge, gamle og heldigvis også mange børn. 


Liv i landsbyerne

Livet står aldrig stille i Elstrup-Elstrupskov – det sørger landsbylaugets 16 forskellige arrangementsgrupper for. Hver årstid har sin egen fest, og områdets beboere mødes 

løbende til fællesspisning, kaffebord og rundbold. Området har flere små samlingssteder og sit eget kulturelle centrum i Elstrup Mølle. Den gamle mølle lægger i løbet af året lokaler til intimkoncerter, høst- og julemarkeder og meget andet. Elstrup-Elstrupskov har flere erhvervsdrivende, bl.a. serviceforretninger, frisør, vognmand, maskinstation, murer, landbrug og iværksætteri inden for unika trædesign og håndmalet porcelæn. 


Børnepasning, skoler, SFO m.m.

I Elstrup-Elstrupskov er der både privat og kommunal dagpleje samt naturbørnehave. Skolen i Guderup ligger 2 km væk og kan nås med skolebus og cykelsti. 

Stemmingsbilleder