Svenstrup

Indbyggere

ca. 660

 

Information

https://www.svenstrup-nordals.dk/

kontakt@svenstrup-Nordals.dk

 

Det sker

Ringridning

Fællesspisning

Uge 42 event

 

Vidste du at …

Svenstrup har et museum for stenredskaber.

 

Transporttid i bil

Sønderborg: 21 min.

Grænsen: 40 min.

Sygehus: 19 min.

Motorvej: 17 min.

Alsisk landsbyidyl med overskud

 

Højt placeret på Als ligger landsbyen Svenstrup midt i den skønneste natur kun få kilometer fra to af Danmarks største industrivirksomheder, Danfoss og Linak. Om du er stor eller lille, er der plads til dig i Svenstrup, der har bevaret landsbylivets tryghed og samtidig sikret udvikling. Og så er Sønderborgs uddannelsesinstitutioner, caféer og forretninger kun et kvarters kørsel væk.

Liv i landsbyen

Hos os finder du bl.a. ungdomsforening, rideklub, ringriderforening, skytteforening, brandværn m.m. Vi har et godt fritids- og kulturliv med museer, to medborgerhuse, forsamlingshus og kirke. Der er flere mindre virksomheder i nærområdet, som også tæller Bed & Breakfast og et autoværksted. Naturen er lige uden for døren, så velkommen til et dejligt liv i Svenstrup.

Børnepasning, skoler, SFO m.m.

I 2012 stiftede en gruppe forældre Svenstrup Friskole (0.-9. kl.) − en friskole i konstant udvikling. Bussen til Sønderborgs ungdomsuddannelser kører flere gange i timen, og for de mindste er der pasningsmuligheder med to kommunale og en privat dagplejer.

Stemmingsbilleder