Prøv en hybrid delebil? Kom til grøn mobilitets udstilling foran Alsion d. 27/1 kl. 12.30 – 14.00

 

 

Prøv en el-cykel? En hybrid-delebil? En landsbybus?

Kl. 12.30 – 14.00, fredag den 27. januar, står landsbyfolk, Sønderborg Student Foundation, ProjectZero og din lokale cykelhandler klar foran Alsion til at fortælle om  erfaringer med grøn transport og mere samkørsel som dele-koncepter.

Sønderborg Student Foundation får samtidig en country-car stillet til rådighed den næste måned som “studiestart delebil”. Bilen står til rådighed for kørsel rundt i kommunen, og de unge opfordres til at tage skønne billeder af dét landskab og landsbyer, de besøger eller passerer på vejen.

 

Test af hybrid-delebiler er en sidste del af pilotprojektet: “Bæredygtige kollektive transportkoncepter i Sønderborg”, der har fået støtte af Trafikstyrelsen og Sønderborg Kommune. Landsbybusser og Landsbydelebiler er også en del af projektet, hvor formålet er at ændre adfærd til mere samkørsel, mere grøn kørsel og mere kollektiv transport.

Mød folkene bag og hør nærmere…

Sønderborg Student Foundation is getting a hybrid country car for one month!

Again has https://sonderborgkom.dk/ been so nice and made us a part of their country car project, so more students can enjoy the country sides of Sønderborg Kommune.

The only thing you have to do, when you borrow the car, is to take a picture of your trip to the country side 🙂

Would you like to try the car?

Then stop by ALSION ON FRIDAY THE 27TH OF JANUARY BETWEEN 12.30 AND 14.00 O’CLOCK.

You will also get the chance to try out an electric bike and chat with local bicycle dealers.

Se mere