Registrering af bygninger opført før 1950

kirkeSønderborg Kommune er i gang med at registrere bevaringsværdige bygninger, og vi er nu i gang på Broagerland. Alle bygninger opført før 1950 skal registreres og vi starter med bygninger i byer og landsbyer. På www.kulturarv.sonderborg.dk kan man læse mere om registreringen og hvad det betyder at en bygning er bevaringsværdig.

5 thoughts on “Registrering af bygninger opført før 1950

 1. kirsten meulengracht

  Jeg kan ikke åbne linket til http://www..kulturarv.sonderborg.dk
  Jeg har hørt fra naboer, at der i uge 30 er holdt møder på Nordals vedr. registreringen, men det er da et stort problem at møde op midt i en ferieperiode. Jeg håber, at møderne vil blive gentaget snarest.

 2. Carsten Christistiansen

  Knap et år efter ovenstående besked; har jeg fået info i min eboks om “Registrering af bygninger opført før 1950” – man kan stadigt væk ikke åbne linket hvor man angiveligt kan læse mere om hvad det betyder…

 3. Erna Fægteborg

  Jeg undrer mig over, at man bruger energi på at finde ud af, om mit hus er bevaringsværdigt, da det er et fredet hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *