Tag familien med nogle timer i det grønne på Kær Vestermark 22. april og hør, hvad du kan opleve under spejderlejren i juli.

Når Spejdernes Lejr med op mod 40.000 deltagere holdes i Sønderborg 22.-30. juli, bliver der masser at opleve – også for gæster, som er velkomne i lejren hver dag. Og kommer man med i netværket af frivillige på lejren, kan man få den særlige oplevelse, det giver at være med til at løfte værtskabet. Man kan være med under hele lejren eller blot nogle timer.


Ved et informationsmøde på Løkkegård på Kær Vestermark lørdag 22. april kl. 10-13 er alle velkomne til at høre om, hvad man kan opleve på lejren, og hvordan man kan hjælpe. På en rundtur kan man samtidig få indblik i, hvordan Kær Vestermark udvikles til et grønt fritidsområde. Under hele programmet har lokale spejdere aktiviteter for børn.

Kom med på rundtur!
Formanden for byrådets kultur-, borger og fritidsudvalg, Charlotte Riis Engelbrecht byder velkommen kl. 10, og lejren præsenteres af Mia Lind Ibsen, der er landsdækkende lejrchef. Derefter kan man vælge mellem tre ture:

  • En rundtur til fods
  • En cykeltur, hvor man ser et større område af lejren – husk cykel!
  • En tur med besøg på nogle af gårdene og bunkeren på området

Efter rundturen serveres grillpølser og noget at drikke, og her vil det være muligt at melde sig som frivillig til lejren. Informationsmødet slutter kl. 13. Mødestedet Løkkegård ligger midt på Kær Vestermark, Løkkegårdsvej 3. Husk tøj til udendørs ophold.