Åbningskoncert folkBALTICA april 2018

Koncertsalen Alsion, Sønderborg den 25. april kl. 20.00: Modsætninger tiltrækkes — sammen danner de forrygende musik. Temaet for dette års folkBALTICA hedder derfor passende “Bjerge og hav”.

Europas store musikalske og kulturelle mangfoldighed bliver synlig, når festivalens huskunstner den østrigske violinist , sanger og jodler Julia Lacherstorfer optræder.

På scenen vil også være folkBALTICA-Ensemblet under ledelse af Harald Haugaard , strygerkollektivet “Vorarlberger Geiger von Messis Cellogruppe” under ledelse af Evelyn Fink-Mennel og Sønderjysk Pigekor under ledelse af Mette Rasmussen.

Glæd dig til en festlig aften!

BACH PÅ SVENSK: LØRDAG 28. APRIL KLOKKEN 15

Gråsten Slotskirke, Gråsten

Lisa Rydberg og Gunnar Idenstam spiller dels svensk folkemusik, der relaterer sig til Johann Sebastian Bach og dels Bachs egen musik med folkemusikkens swung og intensitet. Et musikalsk møde af de rigtigt spændende!

FÆLLESSANG: SØNDAG 29. APRIL KLOKKEN 15

Forening Nygaard i Nørreskoven, Nordals

Mette og Børge Solkær og deres Café Ellegaard er en institution i det danske kulturliv. Folk valfarter til langvejsfra for at være del af deres særlige musikarrangementer, hvor publikum både er til koncert og forventes at synge med i fællessang. Til folkBALTICA 2018 tager de deres populære arrangement med til Nordals, hvor der er lagt i ovnen til en drønhyggelig eftermiddag.

FolkBaltica festivalen præsenterer 29 dejlige koncerter i regionen, både nord og syd for grænsen, se hele det spændende festivalprogram hos www.folkbaltica.dk

 

Billetforsalg online: Ticketportal Reservix 

Eventuelle resterende billetter sælges i døren.