Danmark for Målene arrangement 15. juni 1014

Den landdækkende kampagne Danmark for Målene kommer lørdag den 15. juni kl. 10-14 igen til Sønderborg. Kom og oplev et spændende, sjovt og lærerigt arrangement om FN’s 17 Verdensmål, fyldt med aktiviteter og konkurrencer for både børn og voksne. Dagens tema er ’Fødevarer i balance’.
Det kommer til at handle om, hvordan vi kan være med til at gøre en forskel for vores egen sundhed og for en bæredygtig fremtid ved at tænke lidt mere over vores madvaner.

Program:

Kl. 11 kommer TV-kok og forfatter Anne Hjernøe, bedre kendt som AnneMad. Anne kommer og giver inspiration til, hvordan vi kan støtte verdensmålene gennem det, vi spiser.

Kl. 11.30 er der fællesfrokost i Apotekerhaven. Tag madpakken med eller køb en skøn frokost ved en nærliggende cafe, vi har dækket langbordet.

Kl. 13.00 vil Marie-Louise Risgaard fortælle lidt bæredygtige fødevarer.

Derudover vil du kunne:
• Høre om Sønderborg Kommunes fødevarestrategi
• Snakke med Sønderborgspejderne om fællesspisning og madspild
• Se hvad Sønderborg Økologiske Fødevarefællesskab kan tilbyde
• Deltage i demo og bageworkshop med Marie-Louise Risgaard
• Smage på lokal produceret vin fra Domaine Nyballe
• Lære mere om Haver til Maver og Vild Mad Danmark for Målene

Danmark for Målene er en landsdækkende 2030-kampagne, der har til formål at udbrede kendskabet til FN’s 17 verdensmål i Danmark. Alle borgere, byer, forskere, skoler, politikere, organisationer og virksomheder bør kende til og arbejde for FN’s 17 verdensmål. Det vil der komme en bedre verden og et bedre Danmark ud af.

For yderligere kontakt: Anne Abild Poulsen, Fødevarekoordinator i Turisme & Landdistrikter, aepu@sonderborg.dk eller 20202692 Gitte Bjørn-Lüthi, udviklingskonsulent i Turisme & Landdistrikter, gbjo@sonderborg.dk eller 2790 4561