Dansk-Tysk mini-Folkemøde den 24. maj 2019 i Tydal (10 min. syd for grænsen)

Som afslutning på Benefit4Regions-projektet inviteres til et mini-folkemøde. Dette bliver en dag med oplægsholdere, debatter, udstillinger og workshops, som vi kender det fra Folkemødet på Bornholm. Rammerne er Spejdergården i Tydal ved Eggebek, der skaber fokus på udvikling for landdistrikter på tværs af landegrænser.

I programmet finder du oversigten over debatterne, samtaler, workshops og udstillinger med spændende temaer som eksempelvis: lokale fødevarer, turisme, mobilitet, ny viden, fundraing, et nyt koncept med „ProductPlanning School“ samt andre grænseoverskridende projekter.

Program på dansk

Program på tysk

 

Vi har lagt os i selen for at gøre dagen spændende og interessant. Det farverige program afsluttes med kulturelle indslag, inden vi skilles kl. 19.

På hjemmesiden kan du finde praktiske oplysninger om parkering, forplejning, oversigtskort over området m.m.: https://benefit4regions.eu/da/ (se fanen: DEDK FOLKEMØDE)

Vær med og opdag mangfoldigheden i det dansk-tyske samarbejde. Vi glæder os til en forhåbentlig solrig med folkemødestemning.

Du er meget velkommen til at sende invitationen rundt i dit netværk.

Vi ses i Tydal ….