ENERGI roadshow 2011 – i dit nærområde

Nedbring din varmeregning og skån miljøet samtidig – her kommer energirenovering i øjenhøjde med fokus på den enkelte husejer. 

ZERObolig, Landdistriktsudvalget og dit lokale landsbyalug inviterer til ENERGI roadshow den 11. maj på Als og den 15. juni for boligejere fra Sundeved i hhv. Fryndesholm-hallen (Gyden 100, Fynshav),  og på Gråsten Landbrugsskole.  Læs invitationen her.

Dette er andet trin i “tre-trins-raketten”, der skal sætte fokus på energien og CO2-netraliteten i landdistrikterne. 1-trin var en inspirationstur til Friland den 26. marts, men dette trin er det mest centrale i projektet, da det drejer sig om DIG og DIT hus. 

Efter faglige indlæg om energirenovering og økonomisk rentatilitet heraf, vil deltagerne bruge hinanden som sparringspartnere ved at udøse af erfaringer og måske tænke nye tanker om fællesløsninger. Hvad er mulighederne? Hvad er barriererne? Hvordan kommer jeg igang? Hvordan får jeg det finansieret? Energikonsulenten hjælper dig på vej til den optimale løsning.

Konkrete handlinger og resultater af denne proces vil danne baggrund for et storpolitisk møde i 2012, hvor vi viser resultaterne frem og beder politikerne svare på spørgsmål omkring barrierer og rammevilkår, så vi kan nå målet om  at gøre det muligt for de 25 – 30 % af kommunens borgere, der bor i landdistrikterne, at deltage i en energiløsning henimod kommunens mål om CO2-neutralitet i 2029 – samtidig med, at det ikke bliver energimæssigt dyrere at bo på landet frem for i byen.

Tag din nabo under armen og mød op – så arbejder vi for, at I begge får noget konkret med hjem. Ved tilmeldingen inden 5 dage før, bedes du angive interesseområde:

– Energirenovering i eget hjem
– Varmepumper
– Solceller
– CO2-neutral landsby