1 thought on “Fremtidens landdistrikter i Sønderborg

 1. Eigil S. Madsen

  I Mommark har der efterhånden udviklet sig et større sommerhusområde, men i takt med at dette sker/skete, er der desværre forsvundet noget af det, der gjorde området så attraktivt. Herunder indkøbsmulighederne og ikke mindst den fantastiske børnelegeplads og minigolf banen ved Solskrænten Camping.
  Sådan har udviklingen imidlertid været, men nu står vi med et område, hvor der især om sommeren – men stort set året rundt – kommer mange børn, der ofte trænger til at blive sysselsatte.
  Derfor foreslår vi fra grundejerforeningen Fiskervej/Dalmose, at der etableres en legeplads, hvor vi gerne stiller areal til rådighed og endvidere deltager økonomisk i etableringen. Hvis vi også kunne få et samarbejde i projektet sammen med LAG og Sønderborg Kommune ville det være optimalt. Med i dette samarbejde har vi i bestyrelsen endvidere forestillet os et samarbejde med Hede Danmarks afdeling for naturlegepladser.
  Placeringen havde vi forestillet os i et område i grundejerforeningens udstykning, der grænser op til noget fredskov og er centralt beliggende for alle sommerhuse i hele Mommark-området.
  Er der mulighed for et samarbejde på dette område?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *