Conny går ind for de sunde lokale råvarer

“Efter knap 25 år i bankverdenen tog Conny M. Borck den beslutning, at hun ville prøve noget andet end at være bankdame”. Sådan kan man læse i JV den 3/11. Hun begyndte i stedet at læse til professionsbarcehor i ernæring og sundhed, da interesssen for mad og sundhed var stor. Idag har hun lige været på kursus i “Nordisk Mad” hos Meyers Madhus i København og underviser via AOF i Sønderborg i “Ny nordisk hverdagsmad”. I København er det “hotte” emne: bæredygtig mad, klimavenlig mad, nordisk mad og brugen af lokale råvarer.

Dét har man allerede fundet ud af i Sønderborgs landsbyer. På Kær Halvø og i Dynt-Skelde-Gammelgab går man mere konkret til sagen, da man arbejder på at blive bæredygtige landsbyer. Conny Brock holder kursus i Skelde og på Kær Halvø i “Ny nordisk hverdagsmad”. Kurset er for de lokale landsby-borgere, der har fokus på, hvordan vi skal spise sund, lokalt og superdejligt!

Invitation og tilmelding: 

Dynt-Skelde-Gammelgab den 10/1 2013,
Tilmelding

Kær Halvø den 27/2 2013
Tilmelding