Opsamlinger fra forårsrengøringen

DSCN1533Solen kastede sine stråler over forårsrengøringen i landsbyerne i Sønderborg. Her kommer nogle små opsamlinger fra forskellige landsbyer. Læs f.eks. hvorledes man i Adsbøl fandt en vildfaren hund.

 

 

Levende affald på vejenErik fra Adsbøl skriver: “Et meget specielt fund, der blev gjort langs landevejen var dog en vildfaren hund, som var stukket af fra plejefamilien i Nybøl og var på vej tilbage til Adsbøl til dens ejere. Et par håndværkere havde fundet hunden, men kunne ikke træffe nogen hjemme på dens halsbånd-adresse. Men et par af indsamlerne fra “Ren By”-dagen forbarmede sig over den og sørgede for at den kom hjem til sin menneskemor.” 

 

Aage fra Egen skriver: “14 sække affald,  ligger på Legepladsen i Egen klar til fjernelse”.

 

DSCN1549Hans Jørgen fra Kværs-Tørsbøl-Snorum skriver: “En vellykket indsamlingsdag er overstået med deltagelse af 30 personer. Vi samlede i alt 90 kg affald i Kværs, Tørsbøl og Snurom området uden for byerne. 

 

 

 DSCN1550Affaldet er vejet med en vægt, og fordeler sig således:

56 kg. brændbart
34 kg. dåser, med og uden pant
20 kg. andet affald. (jern, valgplakater fra sidste valg, glasflasker m.m.)
Affaldet er afleveret på containerpladsen i Skodsbøl.

 

foto 2Esther fra Oksbøl skriver:”Vi var rigtig dejlig mange i år – 22 personer. Dét har vi aldrig prøvet før, så pølserne slog lige til. Vi nåede faktisk at komme rundt på de  fleste veje i sognet på 2 timer – primært de store veje; men det var dejligt.

 

Resultatet blev: – 50 sække / 200 kg Sjove fund – 2 trailer bagklappe – greb – sav – vinflasker – mange øldåser – bompapir!”

 foto 3 foto 7 foto 9

 

 

 

 

 På Kær blev der samlet ind på en sjov og alternativ måde:

WP_20150411_005